„Monist“ restoranas

Monist restorano meniu yra įkvėptas kasdienio maisto ir lietuviškų gėrybių, tad keičiantis sezonams, keičiasi ir meniu. Jį kuria užsienyje patirtį įgijusi virtuvės šefė Eglė Kaminskaitė drauge su komanda. Vakarais Monist bare suskamba taurės – savo kūrinius į jas pila patyrę miksologai.

 

Monist restoranas ir baras kviečia ragauti ir patirti:

  • Lėtus ir ilgus pusryčius. Brunch meniu paragausite kiekvieną savaitgalį 12–15 val.
  • Sezoninį meniu ir degustacines vakarienes. Restoranas dirba pirmadienį–ketvirtadienį 16–22 val. ir penktadienį–sekmadienį 12–22 val.
  • Arbatos popietę. Monist bare pasikalbėti prie arbatos puodelio ir gardžių užkandžių padėklo galite kasdien nuo 12 val.
  • Kokteilių meniu. Kasdien iki 23 val. jaukiame Monist bare paragausite autorinių kokteilių ir kitų atrinktų gėrimų.

 

Monist restorano erdvės gali būti pritaikytos šventėms ir verslo renginiams, o šiltuoju metų laiku Monist kviečia prisėsti ir restorano terasoje.