Išskirtinė vynų ir penkių patiekalų degustacinė vakarienė restorane MEAT Steak House

Išskirtinė penkių patiekalų degustacinė vakarienė restorane ,,MEAT Steak House‘‘. Kiekvieną patiekalą lydės tikro profesionalo someljė Alberto Koncijalovo priderintas vynas ir pasakojimas apie jį.
Sužinosite:
Vyno derinimo su maistu paslaptys – naudingi patarimai ir rekomendacijos.
Vyno vertinimo technikos: kaip tinkamai ragauti vyną – technikos, patarimai ir žodynas.
Degustacinės vakarienės meniu:
· Šefo komplimentas;
· Pirmas užkandis – Keptas baklažanas su miso padažu ir sezamų sėklomis. Patiekiamas su graikišku jogurtu ir trumais aromatizuotu medumi;
· Antras užkandis – Meksikietiškas brandintas jautienos tartaras su pico de gallo, ancho pipirais ir kukurūziniais traškučiais arba Tuno sevičė su yuzu užpilu ir citrusų skiltelėmis;
· Pagrindinis patiekalas – Brandintos jautienos antrekoto Rib-eye (150 g) kepsnys. Patiekiamas su morkomis, glazūruotomis medumi ir pagardintomis pankolio sėklomis, traiškytomis mažomis bulvytėmis;
· Desertas – Varškės tinginys. Patiekiamas su marakujos tyre, uogomis bei morengo traškuma.
⚜️ Kaina: 75 Eur/asm.
⚜️ 2023.02.24 nuo 19.00 val.
Skubėkite rezervuoti staliuką, vietų skaičius ribotas.
Rezervacijas galite atlikti telefonu: +370 (612) 06029, arba el.paštu: restoranas@gabija.lt
Adresas: Vytauto g. 40, Palanga, viešbutis „GABIJA“, restoranas MEAT Steak House

Data

2023-02-24
Expired!

Laikas

19:00
Kategorija

Komentarai uždrausti.