FUN Dining Brunch
Besibaigiančią liepą ir pajūryje šmirinėjančius festivaliautojus šiemet išlydėsime ypatingai – paskutinį mėnesio sekmadienį fabrike svečiuosis šefė Virginija Kanaukaitė, prieš metus baigusi mokslus Paryžiuje, vienoje geriausių kulinarijos mokyklų pasaulyje – „Ecole Ducasse“. Po kiek laiko, keliai ją nuvedė į Kopenhagą, vieną įspūdingiausių „fine dining“ restoranų „Noma“.
Suprantama, visos šios šefės patirtys gali skambėti kiek per daug įpareigojančiai pietums po ilgos nakties šokių, tad iš karto užbėgame įvykiams už akių: Virginija labai mėgsta eksperimentuoti virtuvėje ir gaminti taip, kad būtų ne tik skanu, bet ir smagu. Neveltui šefė vysto savo asmeninį maisto projektą – „FUN Dining“. Galėsite tikėtis sotaus ir spalvingo maisto, kurį Virginija tieks visą sekmadienio popietę – tik nepavėluokite, kad nepraleistumėte.
~~~~~~~~
Atvira visiems.