
Vyno pasaulio ABC su Linu Prankevičiumi
Renginio tema – Vyno gamybos ypatumai, „terroir“ (regiono) įtaka vyno kokybei, vyno kortos išmanymas, vyno stiliai, tipai ir klasifikacija.
Vyno skonio kokybės vertinimo technika ir kriterijai, teisingas taurių parinkimas, vyno patiekimo temperatūra, laikymas, bei etiketės informacijos išmanymas. Restorano patiekalų ir vyno derinimo principai, bei derinių vertinimo pagrindiniai kriterijai.
Taip pat jūsų lauks gastronominėmis žvaigždėmis įvertintos virtuvės keturių patiekalų degustacinė vakarienė, kuri paliks įspūdį net ir didžiausiam maisto kritikui!
Kaina: 45 Eur/asm.
2022.12.10
Vytauto g. 79, Palanga
2022.12.10
Vytauto g. 79, Palanga
*Nesurinkus atitinkamo skaičiaus žmonių, renginys gali būti atšauktas. Būsite informuoti asmeniniu pranešimu.
-
Svarbi informacija:
Staliukų rezervacija diena iki renginio - tel. (8-601) 10 130 arba internetu: https://bit.ly/2yuhxbu