
Social dining. Vieno stalo vakarienė. Pagrindinis ingredientas – Obuolys
Kviečiame Jus į vieno bendro stalo vakarienę, kurioje šįkart pagrindiniu vakaro akcentu taps obuolys! Restorano šefo subtiliai paruoštas meniu, kuriame paprastas vaisius atsiras keturiuose skirtinguose pavidaluose – nuo lengvo poskonio šalia jūros gėrybių iki saldaus deserto
Susitikime jau spalio 16 d. 19.00 val., pušyno pašonėje įsikūrusioje restorano Pineta terasoje, kur laukia daug smagių pokalbių ir dar daugiau naujų gurmaniškų potyrių!
Vakaro meniu:
Šefo komplimentas – austrė su obuolių mignonette
Šaltas užkandis – elnienos tartaras su obuolių salsa
Pagrindinis patiekalas – kiaulienos išpjovos didkepsnis su keptų obuolių padažu, pastarnokų piurė ir šoninės traškučiais
Desertas – obuolių ir kalvadoso sufle
Siūlome rinktis iš skirtingų vyno derinių:
Keturių patiekalų vakarienė su Standart vyno deriniais
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais
Keturių patiekalų vakarienė su Premium vyno deriniais
Susitikime!