Restoranas „DeCuba“ pradeda 20-ąjį sezoną: naujienos meniu, nuoširdus aptarnavimas ir skoninga vasaros atmosfera
Pagrindinėje Palangos J. Basanavičiaus gatvėje įsikūręs restoranas „DeCuba“ pasitinka jau 20-ąjį vasaros sezoną, kviesdamas poilsiautojus ir vietos gyventojus atrasti tai, kuo garsėja šio pajūrio restorano svetingumas: gerą maistą, nuoširdų aptarnavimą ir kaskart atsinaujinančius skonius.
Šis gražus jubiliejus šiemet sutampa su mylimiausio Lietuvos kurorto sezono atidarymo data. Birželio 7d. „DeCuba“ virtuvės komanda pristatys naujo sezono meniu, kuriame dera jūros dvelksmas, lietuviški akcentai, europinės ir pasaulinės virtuvės įkvėpimai. Svečių laukia ne tik įprasti ištikimų “deCuba” lankytojų favoritai, bet ir ypatingos naujojo vasaros sezono naujienos, skirtos tiems, kurie vertina skonių atradimus bei mėgsta save maloniai nustebinti.
2025 metų vasaros sezoną „DeCuboje“ žymi įkvepiančios naujovės, kurios dar labiau akcentuos šios vietos išskirtinumą Palangoje. Atnaujintas meniu pateikia daugiau subalansuotų, sveikatai palankių patiekalų, o produktų pasirinkimo sezoniškumas ir aukšta kokybė tampa neatsiejamu kiekvieno patiekalo pagrindu. Pasirinkimas papildytas naujais patiekalais ir nuostabiais desertais.Savaitgaliais restoranas atgyja teminiais vakarais – nuo gyvos muzikos koncertų iki nepakartojamų išskirtinių kulinarinių patirčių, kviečiančių mėgautis ir švęsti. Baro komanda paruošė naują “deCuba” autorinių kokteilių kolekciją – gaivią, netikėtai įspūdingą ir sukurtą specialiai šiai vasarai.
Lankytojai kviečiami mėgautis maloniu poilsiu atvirose erdvėse šalia pagrindinio įėjimo, kurioje dienos ir vakaro metu atsiveria nuostabus, gyvas pagrindinės Palangos gatvės ritmas, o atnaujintoje kiemo terasoje ir jaukiame sode restorano svečiai galės mėgautis ramiu poilsiu atskirai nuo pulsuojančio kurorto triukšmo.
Vienas ar romantiškoje aplinkoje dviese, su draugais ar vestuvių šventei – „DeCuba“ visada pasirengęs sukurti tinkamą atmosferą. Daugiau nei 2900 m² erdvės leidžia pritaikyti restoraną bet kokiai progai, renginiui ar idėjai.
Taip pat daugiau dėmesio skiriama saugiai vaikų zonai, o visai šeimai – subalansuotas meniu, parenkamas, derinamas ir tvirtinamas iki pat smulkmenų.
Restoranas „DeCuba“ lieka ištikimas savo filosofijai: nuoširdumas, kokybė ir patirtis. Dviejų dešimtmečių sėkmė byloja apie tai, kad tikri dalykai nesensta.